Breaking: WCW IMPACT?

A WWE 2001 végén felvásárolta a WCW jogait: A nevet, a videókat, a díszletet és mindent, ami a céggel kapcsolatos. Most viszont a WWE megvált egy nagyon fontos dologtól, mégpedig a WCW név használatától. S, vajon ki vette meg? 
A rajongók már eddig is úgy tekintettek a TNA-ra, mint a WCW "maradékára". Most pedig a TNA meggvette a WCW nevet és valószínűleg 2016 januárjától WCW Impact néven fog futni. A vásárlásról áprilisban már pletykáltak, de a hivatalos bejelentés csak most érkezett.  Dixie Carter így kommentálta:
"Ez egy fantasztikus lehetőség számunkra. Nagyon keményen dolgozunk, hogy a TNA még jobb legyen és a WCW névvel ezt elérhetjük, legálisan. A házunk táján nagy változások fognak jönni, hogy egy új szintre emelkedhessünk."
Ui: Ez egy áprilisi tréfa volt.

11 megjegyzés:

  1. Visszajönne az attitude era.De jó lenne.

    VálaszTörlés
  2. Ez egy április elsejei hír, nincs semmi valóságalapja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.wrestlingrumors.net/tna-wrestling-purchases-wcw-name/

      Innen szedtük , lehet, hogy nincs vallóság alapja, de azért vagyunk, hogy mindent megosszunk a magyar közönséggel.

      Törlés
    2. Tényleg az, de majdnem el hittem.
      http://www.wrestlingrumors.net/tna-wcw-press-release/

      Törlés
    3. Na, történelmi pillanat: Megjelent az első fake hír az oldalon! xd

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. Csak a nevet biztos nem adnák el senkinek mert ha ez igaz lett volna a WWE a jövőben úgy tenne, mint ha WCW nem is létezne de akkor mi lenne azzal a sok videóval meg DVD-vel amit a WWE birtokol meg a sok RAW felvétellel amin Sting vagy más legenda szerepel és a WCW nevet említik ki cenzúráznák meg a WWE Network-ről is eltűnne a sok videó a Monday Night Wars-ról. Jobb ez így ahogy most van mondom ezt egy WCW fanként bár én sajnos nem láttam élőben műsoraikat mert akkor még olyan kicsi voltam, hogy azt se tudtam, hogy mi az pankráció de így utólag visszanézve is fenomenális.

      Törlés
    6. Akkor gondolom, hogy neked nem kell bemutatni Stinget,Goldberget,DDP-t stb...

      Törlés
    7. Ja, és The Giant-et(Big Show) még nem is említettem, aki történelmet írt azzal, hogy 23 évesen lett a WCW nehézsúlyú bajnoka.

      Törlés
    8. A WCW 1995-1999 (eleje) között nagyon jó volt, hiszen egy helyen voltak a nagy WCW sztárok (Sting, Ric Flair, Goldberg, Diamon Dallas Page, The Giant, Lex Luger, Arn Anderson, Sid Vicius, Eric Bischoff, Booker T, Scott Steiner, Rick Steiner) és a fiatal tehetségek akik sajnos nem kaptak nagy figyelmet a vezetőségtől (Chris Jericho, Eddie Guerrero, Dean Malenko, Chris Benoit, Rey Mysterio Jr) és akkor ide igazoltak a nagy WWF pankrátorok akik oda már nem nagyon kelletek ekkortájt vagy nem érezték jól magukat ott (Hulk Hogan, Kevin Nash, Scott Hall, Roddy Piper, Bret Hart, Macho Man Randy Savage, Curt Hennig, The Ultimate Warrior (az ő WCW karrierjét nagyon elcseszték)
      De a nagy poén az, hogy a WWE sokat köszönhet WCW-nak mivel a az Attitude Era néhány sztárja korábban ott lett "ismert" pankrátor (Steve Austin, Undertaker, Kane, Mick Foley, Triple H) csak nem azzal a névvel és karakterrel.

      Törlés