Oldalak

NXT BROOKLYN:Jushin Thunder Liger ott lesz!

Az NXT Takeover: Brooklyn egyre érdekesebb lesz, hiszen Juhin Thunder Liger is jelen lesz, aki már-már egy élő legendának számít a pankrációban. Az NJPW sztárja csak erre az egy alkalomra érkezik, de az biztos, hogy páratlan üdvrivalgás fogja fogadni.

Az ö karrierjét nehezen tudnánk összefoglalni pár mondatban, de azért megpróbáljuk. 50 éves pankrátor, s 32 éve van a szakmában, ami kiemelkedő teljesítmény. 1984 óta az NJPW oszlopos tagja. A WWE-ben eddig egyetlen mérkőzést játszott, 1990-ben, amikor Akira Nogamit győzte le. Sokan ismerhetik a WCW-ből, illetve a TNA-ból, bár az utóbbiban inkább csak vendégszerepelt.

Aktív pankrátorkodása, hiszen ROH sztár, NJPW, jelenleg 77 mérkőzést vívott ababn a szervezetben és úgy néz ki, hogy a WWE-ben is folytatja a karrierjét, legalábbi egy mérkőzés erejéig. Sokak szerint Tyler Breeze lesz az ellenfele, természetesen ez csak pletyka.
Liger tehát nem csak a leghűségesebb pankrátor (32 éve ugyanabban a szervezetben van), hanem nagyon jó mozdulatsorral és gimmickre rendelkező harcos, aki bárki ellen is lép ringbe, ott bizony show lesz. Augusztus 22-én tehát jelen lesz.

UPDATE: Hivatalosan is bejelentették, hogy Tyler Breeze vs Jushin Thunder Ligert láthatunk a Takeoveren.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése